Over ons

Wij zijn een stel enthousiaste mensen die voor de achtste maal de Gommerliftrace organiseren vanuit Wervershoof.

13 Jaar terug  heb ik (Petra) voor het eerst in Hoorn meegedaan aan een liftwedstrijd en zodoende ben ik besmet geraakt met het  liftvirus. Nadat ik ..en later Mike.. daar de kneepjes van het liften hebben ontdekt,  leek het ons fantastisch om dit vanuit Wervershoof te gaan organiseren. In René, Susan en Frank vonden we de ideale medeorganisatoren! Allemaal enthousiast, organisatorisch sterk en  in voor een hoop gekkigheid! René is inmiddels gestopt en ons comité bestaat op dit moment uit Susan, Petra, Mike en Frank. Bedankt René voor je inzet en je gezelligheid.

Het bleek een succes formule!! We hebben al 7 maal een prachtig lift evenement weten te organiseren. Een evenement waar waar iedere keer lang over nagepraat wordt!

Het thuishonk voor dit geweldige gekke lift- evenement is ’t Fortuin in Wervershoof. De uitbaters Frank en Karin zijn net zo enthousiast als ons en wilden graag meewerken! Dat is geweldig en zo kunnen we er met elkaar een top evenement van maken! Voor een geringe prijs een hele dag vermaakt worden, wie wil dat nou niet!

De Gommerliftrace gaat zijn achtste editie in!!

Voor iedereen die in is voor iets nieuws…iets geks…en iets onvergetelijks….Geef je snel op!!

Het thema dit jaar is “Daar zit muziek in”

Graag tot ziens!

Petra, Mike, Susan en Frank

ddfefacd-6a1e-4582-81ce-897b822de403