Uw reactie

4 reacties op “Uw reactie

 1. Team Gommerliftrace

  Sta ik net ff rustig te tanken, staan daar ineens 2 jochies in uniform te janken
  Zij noemen zich team Top Gun maar hebben vooral veel fun
  Met tranen in de ogen staan zij zielig te turen, dus vooruit een stukje sturen
  Van de Gooische Boer op naar Amsterdam, dat is wat ik doen kan
  Vrouw snel voor boodschappen uit de auto gezet en hop nu is het tijd voor pret
  Over A1 en A10 vanweg snelheid niet veel gezien
  Bij Landsmeer is het einde rit, dus toedeledoki Chris en Roy
  Ga nu snel verder op reis en win die 1e prijs
  Wij wensen jullie verder veel plezie maar de volgende keer kost het een hoop bier
  Succes. & groeten vanuit Bussum

  Susan & Thorvald

  1. Hee Thorvald,

   Wat een leuk gedicht. Je lift heeft ons goed geholpen. We hadden de snelste tijd! Uiteindelijk hebben we de eerste plaats in het klassement aan ons voorbij moeten laten gaan door een gebrek aan artistiek talent (lees het kunnen maken van een mooi schilderij). Al met al hebben we erg genoten van deze leuke dag. Volgend jaar zal er weer een liftrace worden georganiseerd dus misschien treffen we elkaar dan weer. Mvg, Roy en Tim

 2. Bij het tanken in Zwolle zag ik 2 beetje vreemd geklede dames met chauffeurs praten, ik dacht dat het een enquête gesprek zou worden toen 1 van hen naar mij toe kwam lopen. Ze vertelde dat ze bezig waren met een race en dat ze een lift zochten. Ik moest eigenlijk de boodschappen die ik net had gedaan naar huis brengen maar ik vond het idee zo leuk en de dames aardig dus op naar de snelweg!!Een beetje verlegen vroegen ze of ze een confetti canon in de auto mochten af laten gaan, nog nooit zo’n mooi versierde auto gehad 🙂 Erg grappig deze race!!

 3. Omdat er zaterdag weer eens werkzaamheden waren op t spoor met de auto naar m’n werk om toch op tijd te komen. Begon al goed: benzinelampje knipperde. Naar de Esso gereden bij de Mac in Hoorn. Oja, t regende ook nog..
  Ik zag er flink uitgedoste mensen staan die meededen aan het evenement De Gommerliftrace. Twee jongens op een afstandje met een bordje Amsterdam A7. Met mijn gebaar van kom maar renden ze naar me toe. Die kon ik toch niet in de regen laten staan! Onderweg vertelde ik wat voor werk ik deed. “Oh dan kunt u ons vast helpen met wat herkenningstunes”. Efin, cd’tje erin en wist flink wat te noemen: MCW, Dallas, etc.
  Heb ze in Amsterdam Noord afgezet en gingen van daaruit weer verder liften. Uiteraard ff een foto’tje gemaakt, en zij van ons samen als bewijs dat ze dat stuk waren gelift.

  Hier de foto:
  https://www.dropbox.com/s/o9zcj2mp4hdr7zj/2019-06-15%2010.38.14.jpg?dl=0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *